Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muğla Datça'da Deprem, Datca Da 4 5 Buyuklugunde Deprem 2 Mugla Haberleri, Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Muğla Datça'da Deprem, Datca Da 4 5 Buyuklugunde Deprem 2 Mugla Haberleri, Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.. Son dakika haberine göre, muğla datça'da 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla datça'da 5,2 büyüklüğünde deprem. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı.

Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 09.05'te yerin 9.28 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Haberler gündem haberleri son dakika: Son dakika haberine göre muğla'da deprem meydana geldi. Afad, muğla'daki saat 14:41'de yaşanan depremin yerin 7.07 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

Datca Da 4 3 Buyuklugunde Bir Deprem Daha
Datca Da 4 3 Buyuklugunde Bir Deprem Daha from cdn.bolgegundem.com
Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 09.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haberler gündem haberleri son dakika: Deprem muğla'nın merkezinde, milas, bodrum gibi ilçelerinde de hissedildi. Son dakika afad deprem listesine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem oldu. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Muğla datça'da 5,2 büyüklüğünde deprem. Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 09.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığı bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Öte yandan, depremin hissedildiği datça, marmaris, menteşe, yatağan ve milas ilçelerinde sokakların boş olduğu görüldü. Son dakika haberine göre muğla'da deprem meydana geldi. Akdeniz'in doğu baseninde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ardından yeni bir deprem daha oldu. Son dakika afad deprem listesine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Datça depremi sonrası datça'da fay hattı nereden geçiyor? Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla datça açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Az önce gelen son dakika bilgisine göre muğla'nın datça ilçesinde 4.3 şiddetinde bir deprem oldu! Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Afet ve acil durum yönetimi (afad) başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Dscbqrwj Btumm
Dscbqrwj Btumm from im.haberturk.com
Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Artçı depremler ise hala devam ediyor. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. 22 ocak 2019 salı 23:30. Deprem halkı panikletti ancak bir can kaybı meydana gelmedi. Muğla'nın datça ilçesi akşam saatlerinde 5.2'lik bir deprem ile sallandı.

Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı.

Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında saat 22.26'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, muğla'daki saat 14:41'de yaşanan depremin yerin 7.07 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Afad, saat 20.08'de muğla datça'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan son dakika bilgisine göre ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesinde deprem meydana geldi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? 22 ocak 2019 salı 23:30. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığı bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Son dakika haberi.ege denizi datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, muğla'daki saat 14:41'de yaşanan depremin yerin 7.07 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Öte yandan, depremin hissedildiği datça, marmaris, menteşe, yatağan ve milas ilçelerinde sokakların boş olduğu görüldü. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Mugla Datca Da 4 4 Buyuklugunde Deprem Deprem Sonrasi Ilk Goruntuler Youtube
Mugla Datca Da 4 4 Buyuklugunde Deprem Deprem Sonrasi Ilk Goruntuler Youtube from i.ytimg.com
Öte yandan, depremin hissedildiği datça, marmaris, menteşe, yatağan ve milas ilçelerinde sokakların boş olduğu görüldü. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afad, muğla'daki saat 14:41'de yaşanan depremin yerin 7.07 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Alınan son dakika verilerine göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'daki depremin 4,3 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haberler gündem haberleri son dakika:

Son dakika afad deprem listesine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi akşam saatlerinde 5.2'lik bir deprem ile sallandı. Deprem, muğla'nın bazı ilçelerinde de hissedildi. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Afad verilerine göre, saat 22:57'de olan deprem, yerin 3.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 09.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Verilere göre, oniki adalar'da meydana gelen depremler, 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde oldu. Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü afad 3.9, kandilli rasathanesi ise 3.8 olarak duyurdu. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bu kez de muğla'nın datça ilçesi açıklarında sat 0957'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi muğla deprem. Öte yandan, depremin hissedildiği datça, marmaris, menteşe, yatağan ve milas ilçelerinde sokakların boş olduğu görüldü.